Servicii de calitate
la nivel national

Rubio Trading & Consulting

Este o societate comerciala Germano-Romana care are sediul in Arad / Romania. Initial stabilit cu scopul de a facilita accesul companiilor occidentale la piata romaneasca, SC Rubio Trading & Consulting SRL s-a dezvoltat intr-un furnizor de servicii la nivel national cunoscut in industria de lubrifianti. Astazi, compania noastra alimenteaza unitati de renume in toata tara, in special, dar nu exclusiv, de la industrie la scara larga.

Motto-ul companiei

“Profesionalismul german alaturi de tine.” Acest motto este cartea noastra de vizita si determina, de asemenea, actiunile noastre. Vrem sa fim partener de incredere tuturor clientilor nostri, un partener care ofera nu numai bunurile necesare, dar, de asemenea, solutii dezvoltate impreuna cu clientii nostri. Intre timp, profesionalismul personalului nostru este bine cunoscut în randul partenerilor nostri de afaceri, si este, de asemenea, utilizat cu placere de ei. Ca un furnizor de servicii, vom oferi o punte eficienta intre producatori si consumatori.

Misiunea companiei este sa furnizeze pietei romanesti:

cele mai calitative produse, care sa permita derularea unui proces tehnologic optim, prin cresterea calitatii fazelor de productie si implicit a produsului finit;

ultima generatie de produse de cea mai inalta calitate, care reduc considerabil ”timpii morti” pe perioada productiei.

SERVICII DE CONSILIERE PENTRU SELECTAREA TIPULUI DE LUBRIFIANT

SERVICII MONITORIZARE
LUBRIFIANTI

SERVICII C-PART
MANAGEMENT

SERVICII DE
LOGISTICA

SERVICII DE CONSILIERE PENTRU SELECTAREA TIPULUI DE LUBRIFIANT

SERVICII MONITORIZARE
LUBRIFIANTI

SERVICII C-PART
MANAGEMENT

SERVICII DE
LOGISTICA

Oferim o gama atractiva de produse de inalta calitate, consultanta in alegerea lor, service, respectiv livrarea lor. Ne reprezinta respectul fata de parteneri, promptitudinea, seriozitatea.

Ce ne recomanda?

Calitatea si diversitatea produselor oferite dar si atuul de unici importatori constituie punctele forte care determina alegerea noastra ca furnizor. Partenerii nostri investesc timp si bani in cercetare, astfel incat produsele sunt concepute dupa ultimele tehnologii, au impact redus de poluare si sunt adaptate tuturor cerintelor clientilor nostri.

Certificate

Detinem certificare ISO 9001:2008 pentru sistemul de management al calitatii. Avem certitudinea ca prin calitatea produselor si profesionalismul german care ne defineste reprezentam o alegere avantajoasa pentru dumneavoastra!