Despre noi


SC RUBIO TRADING & CONSULTING SRL este o societate comerciala Germano-Româna care are sediul in Arad / România. Inițial stabilit cu scopul de a facilita accesul companiilor occidentale la piața românească, SC Rubio Trading & Consulting SRL sa dezvoltat într-un furnizor de servicii la nivel național cunoscut în industria de lubrifianti. Astăzi, compania noastră alimenteaza unități de renume în toată țara, în special, dar nu exclusiv, de la industrie la scară largă.

Motto-ul companiei noastre este: "profesionalismul german alaturi de tine." Și acest motto determină, de asemenea, acțiunile noastre. Vrem să fim partener de incredere tuturor clientilor nostri, un partener care oferă nu numai bunurile necesare, dar, de asemenea, solutii dezvoltate împreună cu clienții noștri. Între timp, profesionalismul personalului nostru este bine cunoscut în rândul partenerilor noștri de afaceri, și este, de asemenea, utilizat cu plăcere de ei. Ca un furnizor de servicii, vom oferi o punte eficientă între producători și consumatori.

Oferim o gama atractiva de produse de inalta calitate, consultanta in alegerea lor, service, respectiv livrarea lor. Ne reprezinta respectul fata de parteneri, promptitudinea, seriozitatea.
"Profesionalismul german alaturi de tine" - Este logo-ul companiei si cartea noastra de vizita.

Misiunea companiei
Sa furnizeze pietei romanesti: • cele mai calitative produse, care sa permita derularea unui proces tehnologic optim, prin cresterea calitatii fazelor de productie si implicit a produsului finit. • ultima generatie de produse de cea mai inalta calitate, care reduc considerabil ”timpii morti” pe perioada productiei Strategia noastra Sa venim in intampinarea clientilor cu cele mai noi si performante produse. Sa oferim produse nepoluante pentru o tehnologie nepoluanta. Sa comercializam produsele la un pret corect.

Ce ne recomanda?
Calitatea si diversitatea produselor oferite dar si atuul de unici importatori constituie punctele forte care determina alegerea noastra ca furnizor. Partenerii nostri investesc timp si bani in cercetare, astfel incat produsele sunt concepute dupa ultimele tehnologii, au impact redus de poluare si sunt adaptate tuturor cerintelor clientilor nostri. Premise de colaborare
Avem certitudinea ca prin calitatea produselor si profesionalismul german care ne defineste reprezentam o alegere avantajoasa pentru dumneavoastra.

ManagementGunnar Ziem


Dr. Ciprian CristeaAdministrationEng. Gandila Adriana
Office Manager


Luminita Cristea
Economist


Eng. Georgiana Ionica
Consultant tehnic

SalesEng. Claudiu Briciu
Area Sales Manager


Adrian Cruceru
Area Sales Manager

LogisticIonel Sabou


Petrica Ruja